sobota 19. května 2012

Trojan:Win32/Sirefef.P


Encyklopedický vstup
Aktualizováno: 23.listopadu 2011  |  Zveřejněno: Nov 04, 2011 Aliasy


  • Win32/Sirefef.DK (ESET)
  • Trojan.Win32.Jorik.ZAccess.qe (Kaspersky)
  • FakeAlert-GA.gen.r (McAfee)
  • Trojan.Gen.2 (Symantec)
  • Cryp_FakeAV-56 (Trend Micro)

Úroveň pohotovosti (?)
Těžká

Antimalware Ochrana údajů
Microsoftdoporučuje, aby si stáhnout nejnovější definice , aby si chráněné.
Detekce poslední aktualizace:
Definice: 1.127.273.0
Vydáno: 19.května 2012
Detekce původně vytvořeny:
Definice: 1.115.1237.0
Vydáno: 04.11.2011


Na této stránce



 

Shrnutí

Trojan:Win32/Sirefef.P je trojan compoent z Win32/Sirefef - Vícekomponentní rodina malwaru, který mírní postižená uživatele Internet zkušenosti změnou výsledky hledání, a generuje pay-per-clickpříjmy z reklamy na svých kontrolorů. Rodina se skládá z několika částí, které vykonávají různé funkce, jako je stahování aktualizací a další součásti, skrývá stávajících komponent, nebo provádění užitečné zatížení rutiny.


 

Příznaky

Nejsou žádné běžné příznaky spojené s touto hrozbou. Varovná oznámení z nainstalovaný antivirový software, může být pouze příznaky.


 

Technické informace (analýza)

Trojan:Win32/Sirefef.P je trojan, součástí Win32/Sirefef - Vícekomponentní rodina malwaru, který mírní postižená uživatele Internet zkušenosti změnou výsledky hledání, a generuje pay-per-clickpříjmy z reklamy na svých kontrolorů. Rodina se skládá z několika částí, které vykonávají různé funkce, jako je stahování aktualizací a další součásti, skrývá stávajících komponent, nebo provádění užitečné zatížení rutiny.
Instalace
Trojan:Win32/Sirefef.P je nainstalován jiným malwarem a může být přítomen jako soubor s názvem "wpbt0.dll". Trojan složka je zodpovědná za stahování jiné škodlivé komponenty.
V přírodě jsme sledovali některé varianty Trojan:Win32/Sirefef.P představí s jiným malwarem, včetně těch, které jsou detekovány jako Win32/Vobfus aWin32/Cycbot.

Žádné komentáře:

Okomentovat