sobota 19. května 2012

VirTool:Win32/Ceeinject.DD


Encyklopedický vstup
Aktualizováno: 30.března 2012  |  Zveřejněno: 29 března 2012 Přezdívky Není k dispozici Úroveň pohotovosti (?) Těžká 







Antimalware Ochrana údajů
Microsoftdoporučuje, aby si stáhnout nejnovější definice , aby si chráněné.
Detekce poslední aktualizace:
Definice: 1.127.273.0
Vydáno: 19.května 2012
Detekce původně vytvořeny:
Definice: 1.121.1847.0
Vydáno: 19.března 2012


Na této stránce



 

Shrnutí

VirTool:Win32/Ceeinject.DD je obecný detekce škodlivých souborů, které jsou popletl používání určitých technik k jejich ochraně před detekce a analýzy.


 

Příznaky

VirTool:Win32/Ceeinject.DDje generická detekce pro některé druhy obfuscated malware. Škodlivé programy detekovány jakoVirTool:Win32/Ceeinject.DD může mít prakticky žádný smysl, jak je tato technika je využívána mnoha různých malware rodin ve volné přírodě za účelem jejich ochrany před detekce a analýzy.
 
Nejsou žádné běžné příznaky spojené s touto hrozbou. Varovná oznámení z nainstalovaný antivirový software, může být pouze příznaky.


 

Technické informace (analýza)

VirTool:Win32/Ceeinject.DD je obecný detekce škodlivých souborů, které jsou popletl používání určitých technik k jejich ochraně před detekce a analýzy.
 
Nebezpečný soubor je obecně šifrována a / nebo jsou komprimována a uložena do jiného programu, který dekóduje škodlivý soubor a nahraje ho.Škodlivý program může být aplikována do čisté procesu nebo naložené v novém procesu jeho vlastní. Na rozdíl od "Kapátko", je nebezpečný spustitelný nikdy zapsána na disk jako samostatný soubor.
 
Škodlivé programy detekovány jako VirTool:Win32/Ceeinject.DD může mít prakticky žádný smysl, jak je tato technika je využívána mnoha různých malware rodin ve volné přírodě za účelem jejich ochrany před detekce a analýzy.

Žádné komentáře:

Okomentovat